Diensten

Om opdachtgevers en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt Houwen Bedrijfshuisvesting een uitgebreid diensten pakket. Onze diensten zijn daarbij geen standaard produkt, maar geheel afhankelijk en toegespitst op de wensen en behoeftes van onze opdrachtgevers. Het pakket bestaat uit de volgende diensten.

Taxaties
De taxateur van Houwen Bedrijfshuisvesting beoordeelt aan de hand van de gangbare en algemeen geaccepteerde methodieken de waarde van vastgoed. Hierbij staat een objectief waardeoordeel voorop, waarbij een goede onderbouwing een transparante taxatie weergeeft. Een uitgebreide toelichting vindt u in de standaard bijgevoegde rekenmodellen.

Consultancy
Houwen Bedrijfshuisvesting geeft advies in brede zin over de steeds veranderende vastgoedmarkt.
Toekomst senario's worden uitgestippeld aan de hand van concrete gegevens en marktkennis. Onze adviezen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaringen in de bedrijfsmakelaardij en de vraagstellingen kunnen door onze brede kennis een multidiciplinair karakter hebben.

Verhuur of verkoop
Houwen Bedrijfshuisvesting beschikt over een uitgebreid netwerk, zowel in de regio als landelijk. Belangrijk is om voor het te verkopen of verhuren object de parij te vinden, die hierbij het best past. Met onze achtergrond kunnen we een goede inschatting maken om gericht de juiste doelgroep te vinden en te benaderen.

Aanhuur of aankoop
Houwen Bedrijfshuisvesting heeft een uitgebreid koopaanbod en huuraanbod. Met de wensen die u hebt aangaande uw huisvesting, kunnen we mogelijk een selectie uit ons aanbod maken. Uiteraad zoeken we ook atief naar huisvesting buiten ons eigen aanbod. Verder kunnen we u uitstekend advisren bij aanhuur of aankoop aangaande de verschillende hiermee samenhangende aspecten, zoals onderhandeling, contractvorming etc.

Bedrijfs Huur Advies Commissie
Herbert Houwen is lid van deze commissie die na het verzoek van de Kamer van Koophandel Noord Nederland  haar onafhankelijke adviezen uitbrengt.
De commissie bestaat uit een viertal deskundigen die uitspraken doet over de Huurwaarde van diverse soorten
bedrijfs onroerend goed. Met name de huurprijsvaststelling van Winkels is een veel voorkomend onderwerp.